Monday, March 29, 2010

i wish i can wish and with just wish i'll never have to wish again

Already 29th march 2010..
pejam celik jeh da nak kene anta thesis...
da nak final exam..
da nak kuar dari usm..
n da nak keje ponn..
hidup nih mmg tak mudah..
kalau lah hanya boleh berharap harapan jadi kenyataan...surely i will do nothing..
tak payah nk bersusah hati jiwa raga siapkan kerja yg tak siap siap..
rase nak pegi zaman2 skolah balik yg padahal kalau kat skolah time2 nk exam berharap kelas tebakar temasuk buku2 sume n ktrg buleh balik cuti tanpe perlu amek exam..
pikiran budak2....tp skrg...kalau diberi pilihan patah balik ke zaman sekolah2...
ders sooo many thing i wish i should wish instead of kelas terbakar n tanak amek exam..


I wish I’d enjoy my skul time more!maaf ya kawan2..kite tau kite sgt buhsan dulu2 n bajet macam org da besar padahal kecik jeh lagi..(dulu2 ckp “kite”mcm baekkan;p)haa..pastuh kite tak sengaje nak tules name2 org bising kasik kat cekgu disiplin tapi kite terpakse ..mintak maaf ye:’(


I wish I’d be more careful with my thought and with my talk so dat tak kne baling kerusi ngn rompin time F1 :’(..huhuu..sori weh..yg hang pasan sape suroh..ktrg ckp pasal org laen kot..tp still rase besalah jugak..sowie:’( n utk black n sekutu yg kne ubat stapler kat bont** .mintak maaf jugak..tp tu ponn salah hangpa jugak..sape suroh pggil2 budak2 F1 balut buku teks korg pakai plastic pembalut meja drg..huhuu..mintak maaf ya..lagipon saket sekejap jeh kan..huhuuu

I wish I’d suggest 2 u guys so dat we met every years n not after 10years..because I’ve started miss u guys sooo bad:’(


I wish I’d be a better fren..huhuu..mane nak dapat kawan yg sanggup carik daun bunga raye kat keliling skolah bila kte demam..mane nak dapat kawan yg snggup kuar outing sorg2 n bwk balik eskrem da nak cair satu tupperware n mkn same2 b4 trun pdg..mane nak carik kawan yg sggup marah ble kte malas nk stadi..mane nak carik kawan yg tules surat pujuk bile gaduh2..hahahh:D sori weh sbb tak reply sbb aku rse ko yg salah time tu..tapi stil rase aku macam tak cukup baik..mintak maaf:’(


I wish I’d cherish every moment with u guys..tp mintak maaf ya..num korg sumer da tader..sila salahkan pencopet telipon bimbit kat butterworth!!:’( tp percayelah,smpi skrg masih ingat korg lagi..huhuu

N for u…I just wish I’d never let u go...................


6 comments:

Zulaika Rusli said...

huhuhuhuhu...
rindu nye kat ko..rase tiap2 mlm nk buzz je tp xsanggup kacau,sbb ko mst bz gile siapkn thesis ko..
and aku tau ko sgt stress skrg sbb tu ko leh tulis sweet2 kat blog ko..hahha..mmg sgt sweet..
and be strong,k..i'll stand by you!
miss u too..
xoxo

nky said...

hahahh..sweet ke weh...nak delete lah entry nih..hahaa...betol..sgt stress..wuuuuu...tp kne go tru jugak camane ponn..iskk:'(

Zulaika Rusli said...

sabar eh syg..sket je lg..pstu xstress da..hehhehe...papehal,gtau ye..im awiz free to listen to u...

muchaChaz said...

hehe.gambar itu :O)
dah berzaman tgu ang upload. hehe.
no...sayang ko. heeeeeeee ~
sgt jeles dgn illyani :P *teeeeeeet*
tp die lah yg happy kan ko slalu kan. Happy for u babes:P
well,syg ko sampai bile2.
hehe.
alhmdulillah. semoga Allah merahmati hidup ini.amin~ (^^)

awall udinn'ALFIE'starr said...

wah..nice entry la kan..cudnt agree more

Bingai @ Bangang said...

Blog anda telah tersenarai di e-Direktori Bloggers Malaysia

Anda dipelawa menggunakan logo e-Direktori di blog anda.